Can you be my hero, Mr Perfect?

Would you swear, that you'll always be mine?

Låten Hero med Enrique Iglesias är kärlek. Äkta sådan, även fast det bara är en låt. 
En text på fyra verser och några refränger. Den har sagt mycket för mig. Varför?
Jag letar efter min egna Hero. Jag vill ha en Hero, som Enrique beskriver "sig själv".
En som faktiskt skulle snubbla av att jag kysste honom. En som skulle svära på att alltid vara min.
Det här blir ett personligt inlägg, då jag verkligen är i behov av att skriva av mig lite. Jag kan inte göra det på min vanliga blogg, då alla som läste den skulle veta exakt vem det handlar om.
Det finns en kille. Som jag är intresserad av. Fram till i helgen trodde jag att han var intresserad av mig också. 
Vi var ute på en krog i stan, vi tog följe hem då vi bor så nära varandra. Båda nyktra. Jag kommer ihåg varenda liten detalj! 

Jag minns att jag satt vi ett bord med honom och bara tittade på honom. Förstummad av att jag satt där, med just honom. Någon påpekade "Åh, är det kärleksparet som sitter här och myser." Jag fnissade, men svarade inte.
Vi började allt eftersom gå hem. Han berättade om ett träningsläger han hade varit på i Sydafrika. Vi mötte några vänner på vägen, stannade för att prata lite. Sen fortsatte vi. Vi pratade och jag njöt verkligen av att bara vara i hans närhet. Sen kommer vi till stället där vi ska gå skilda vägar. Båda med lika mycket väg kvar hem. Han ger mig en kram, och kollar mig sedan djupt i ögonen och kysser mig (HANS initiativ). Jag blir helt lealös i hela kroppen, ryser av välbehag och vill definitivt inte gå därifrån. Hade det inte varit så att jag varit tvungen att gå upp tidigt morgonen därpå, lovar jag att jag hade stått där hela natten! 
Sedan ler vi till varandra, säger godnatt. En kram till, sen går vi. Jag kollar bakåt hela tiden, för att få se honom lite till. Han går bara rätt fram, med mobilen i handen.
Det tar inte lång tid efter att jag kommit hem att jag får ett sms av honom. "Det kanske var fel av mig att kyssa dig, för jag vill inte ha något förhållande just nu och vill heller inte få dig att tro det. Men du är så fin, så jag kunde inte låta bli :)" Jaha, tänkte jag då. Du har just nu gjort jordens lyckligaste människa till den mest besvikna. Vad svarar man? Ska man bli sur, förstående eller bara skita i det?
Jag valde att vara förstående, för att inte förstöra något som kan bli något fint i framtiden. Han får inte få massa konstiga uppfattningar om mig osv.
Vi har snackat efter det. (Mitt initiativ). Nu väntar jag på att han ska höra av sig till mig. Det finns ju en liten chans att han är intresserad, men frågan är hur intresserad och på vilket sätt?.. 
I need some help.
He can be my hero, but I don't dare to ask him for a second dance..

Snart så..!

Hej alla glada!
Nu var det några dagar sen jag uppdaterade senast. 
Jag har fortfarande väldigt mycket runt omkring mig, men ska försöka med att fixa ihop något inlägg inom kort!
Denna gången om kärlek.

Kika in om nån halvtimma igen, så lovar jag ett inlägg.
Puss så länge!

Jaha..

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. 
Men just nu är det många bollar i luften, så tiden för att blogga är väldigt tajt.
Jag tror att jag får återkomma när allting har lugnat ner sig, och då lovar jag uppdatering på högvarv!
Men från och med nu, ligger bloggen nere för någon vecka. Hoppas ni överlever! 
Vi hörs när vi hörs! :)
Puss på er!

Fortsätt yttra dina åsikter!

Godmorgon kära bloggläsare!
Såg att jag fick lite respons på inlägget här nedan. Kul!
Har inte du läst det än? Ta en titt på det och gräv fram dina egna åsikter om vad du anser att otrohet är?
Vart går gränsen?
Hur som helst. Eftersom jag försov mig idag, ganska rejält. Tänkte jag what the heck! Jag kan lika gärna låtsas att jag försovit mig ännu mer, så jag kunde skriva något litet inlägg. Men sen fick jag ett sms där det stod "Skynda dig!". Så jag hinner inte med det där inlägget. 
Men ni får fortsätta kommentera och Tycka till om otrohet!
(KOMMENTERA PÅ FÖRGÅENDE INLÄGG!)

Nu får jag skynda mig. Det kommer upp fler inlägg ikväll!
Ha en underbar dag!

"Älskling.. Jag har varit otrogen."

Otrohet är något som dem flesta känner till. Att man är otrogen betyder att man under ett förhållande har en till partner vid sidan av sin "riktiga".
Vi alla människor är olika och ens egna åsikter stämmer inte alltid ihop med alla andras. Det är också därför vi reagerar olika vid olika situationer. 

Otrohet har sina egna gränser. Man går självklart inte efter en lagbok som säger att en kram - DET är otrohet. Det är upp till en själv. Din egna åsikt är det som räknas! Säger din kompis att din kille har varit otrogen öppet, genom att han gett en puss på kinden till hans nära tjejkompis, är det inte hennes åsikter du ska lyssna på!
Om du har vetskapen om att din pojkvän har en nära relation till en vän, som är tjej - Ska du inte oroa dig. Det är fullt normalt! Självklart kan (det måste inte vara så) du känna dig svartsjuk. Och i sådana fall frågar du din pojkvän om den där pussen. Inte argt, inte konfronterande utan förstående! T.ex. Du, jag vet att du och (hans tjejkompis) är bra vänner. Men när (din kompis) berättade att du hade gett henne en puss på kinden kändes så fel. Du vet att jag litar på dig, älskling. Men det kändes så fel att höra det från (din kompis).
Förhoppningsvis rör han inte en suck, ger dig en rimlig förklaring och ert förtroende har inte förstörts ett dugg. Dessutom löste ni detta på ett moget vis.
Men vart går då gränsen för otrohet? 
Det är som sagt upp till var och en. Jag kan inte säga att din pojkvän har varit otrogen för att han har suttit i samma soffa väldigt nära en annan tjej, när inte du var där. För om det är min åsikt, om jag tycker att han har varit otrogen pga det, betyder inte det att du tycker det. Kom ihåg det!


Puss på kinden - Bara det är en! Återupprepar det sig, då konfronterar jag.
Kram är inget snack om. Klart han får kramas! - Bara det inte går till överdrift och han börjar gosa med tjejen osv.
Kyss är enligt mig otrohet på en lätt nivå. Jag skulle inte gillat det - men jag hade förlåtit det om han svurit på att aldrig göra om det.
Strul - Här går nog min varningssignal. Går han att lita på? Upp till bevis!
Sex - Absolut otrohet! På högsta grad! Här hade jag kastat ut honom ur mitt liv på en gång. Tanken av att min pojkvän pippar med en annan brud. -  Dra åt helvete, idiot!
Förhållande - Ännu värre, då har dem ju inte haft sex bara en gång, utan flera. Under obestämd lång tid, utan att jag haft vetskapen om någonting. - Lång dag på jobbet, va? Kiss my ass!

Vart går gränsen för dig? Vad anser du att otrohet är?
Om du har varit i kontakt med otrohet, var inte rädd att dela med dig. Du får vara anonym!
Vad tänker du när jag säger...?

Leonardo Di Caprio!

Tänker ni på honom som en charmig och snygg kille från Titanic, eller som ett psykbryt i Shutterland Island?
För mig är han och kommer alltid vara Jack som han spelar i Titanic.

Hur många gånger jag än ser Shutterland Island (vilket inte kommer ske en gång till) eller andra filmer med honom, så bleknar aldrig bilden på hans ansikte ifrån då han står på däck och skriker: I'm the king of the world! Eller när han koncentrerat sitter och skissar av bilden på Rose.

Vad tycker du?
Charmig, snygg kille eller ett psykbryt? Det är bara välja och vraka!

Ni glömmer väl inte?

Kul att ni är så många som tittar in! Tyvärr måste jag meddela att bloggandet kommer bli kasst idag, då jag har lite andra saker för mig! Men kom med lite förslag till tävlingen. 

Den DU nämner först, har en chans att vinna ett ännu hemligt pris! Så ta din chans och skriv ner killen du tycker är snyggast! Annars får jag själv sätta upp en TopTio-lista i slutet av månaden, och det är ju lite trist! 
Så ladda in med förslag!

Ni kan även mejla in förslagen på: Itsallaboutboys@hotmail.se
Fråga mig inte varför det blev ett .se på slutet. It just happend!

Ha en trevlig kväll allihopa, så hörs vi imorgon igen!

Behöver jag ens säga något?

Ögongodis!

Hur reagerar du?

Om du låg på stranden och solade, plötsligt sätter dig upp för att dricka lite vatten och får syn på killen som spelar strand volleyboll med sina polare. Dem andra killarna är väl snygga, men den där killen du får upp ögonen för har en speciell utstrålning som överspeglar alla andra.
Dina ögon vilar på honom resten av dagen, och tillslut inser du att killarna är där för att stanna hela kvällen. Grillning och volleyboll turnering. Du övertalar ditt tjejgäng att stanna kvar, njuta av utsikten och försöka bjuda in er själva till killarnas kväll. Ingen är sen att tacka ja till alternativet!

Ni börjar närma er volleyboll-nätet och frågar försiktigt om ni får vara med på en match. Killarna ler och nickar.
Indelning av lag, du hamnar i killens lag och tänker: yes, nu har jag min chans!
Han börjar visa intresse för dig med, och i pausen bjuder han dig på en svalkande cider, och ni sätter er tillsammans intill havet och pratar. Han ser inte bara bra ut, han har en underbar personlighet dessutom! Han får dig att skratta. Han närmar sig långsamt, böjer sig fram för att viska en något:

Skriv och berätta hur du hade reagerat på alternativen! Nu kanske dem inte är särskillt trovärdiga, men lev dig in i situationen och läs texten ovan innan du svarar!

a) Han säger: Jag har aldrig känt såhär för någon innan så här snabbt. Men du, jag tror jag är kär i dig

b) Han säger: Jag har flickvän, men vill du ha sex med mig ikväll ändå? Hon lär aldrig få reda på något! Du är för fin för att jag bara ska kunna låta dig gå. Jag vill ha dig nu!

c) Han säger: Du är så fin! Jag måste dock berätta en sak, och jag vill inte skrämma iväg dig nu. Men jag har en könssjukdom, som jag alltid kommer bära på.. Vill du ändå fortsätta att träffa mig som mer än vän efter det här?Tävling! TT-Lista!!

Nu börjar jag komma igång med Designen. Den är inte riktigt klar än, men inom kort ska den vara helt fixad och klar! Bloggandet kommer igång innan dess, så ni behöver inte oroa er för det.

Vi kör hårt redan från början! Bra med uppdateringar och bilder på några av världens hetaste hunkar!
Vad sägs om en TopTio-lista i slutet på varje månad? Vem behåller ettan, vem faller i våra ögon och vem klättrar sig uppåt till en högre plats?
Kommentera och berätta, så kanske just din favorit hamnar på TopTio-listan i slutet på denna månaden! ;)

Nå, vem är DIN favorit och vem vill DU se som etta?
Robert Pattinson, Josh Harnett, Zac Efron eller kanske Sean Kingston? Det är upp till dig! Det handlar om vem du vill se som etta! Hunken som fått flest röster, och personen som nämnde honom först har självklart förtjänat ett pris! Vad det blir, får ni se senare!

So stay tuned!

Yes, it is all about boys!

Denna bloggen, som säkert några av er redan listat ut, kommer handla om killar och om hur vi tjejer upplever dem. Relationer, otrohet och kärlek i alla grader etc.

Jag som skriver denna bloggen, är anonym. Vilket kan ändras i framtiden, beroende på hur bloggen utvecklar sig. Men eftersom detta inte är en personlig blogg anser jag att jag själv inte är huvudpersonen. Så en anonym bloggare, som bloggar om de flesta tjejers största intresse låter mer rimligt enligt mig! Låter inte det riktigt intressant?

Ni som läser får mer än gärna komma med förslag på förbättringar, funderingar och frågor. Jag kommer även skriva ut mejladressen på framsidan av bloggen, så det är också fritt fram att mejla in frågor och förslag! Jag skriver alltså denna bloggen för er, och inte för mig själv!

Hoppas ni ska trivas! :) Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0