"Älskling.. Jag har varit otrogen."

Otrohet är något som dem flesta känner till. Att man är otrogen betyder att man under ett förhållande har en till partner vid sidan av sin "riktiga".
Vi alla människor är olika och ens egna åsikter stämmer inte alltid ihop med alla andras. Det är också därför vi reagerar olika vid olika situationer. 

Otrohet har sina egna gränser. Man går självklart inte efter en lagbok som säger att en kram - DET är otrohet. Det är upp till en själv. Din egna åsikt är det som räknas! Säger din kompis att din kille har varit otrogen öppet, genom att han gett en puss på kinden till hans nära tjejkompis, är det inte hennes åsikter du ska lyssna på!
Om du har vetskapen om att din pojkvän har en nära relation till en vän, som är tjej - Ska du inte oroa dig. Det är fullt normalt! Självklart kan (det måste inte vara så) du känna dig svartsjuk. Och i sådana fall frågar du din pojkvän om den där pussen. Inte argt, inte konfronterande utan förstående! T.ex. Du, jag vet att du och (hans tjejkompis) är bra vänner. Men när (din kompis) berättade att du hade gett henne en puss på kinden kändes så fel. Du vet att jag litar på dig, älskling. Men det kändes så fel att höra det från (din kompis).
Förhoppningsvis rör han inte en suck, ger dig en rimlig förklaring och ert förtroende har inte förstörts ett dugg. Dessutom löste ni detta på ett moget vis.
Men vart går då gränsen för otrohet? 
Det är som sagt upp till var och en. Jag kan inte säga att din pojkvän har varit otrogen för att han har suttit i samma soffa väldigt nära en annan tjej, när inte du var där. För om det är min åsikt, om jag tycker att han har varit otrogen pga det, betyder inte det att du tycker det. Kom ihåg det!


Puss på kinden - Bara det är en! Återupprepar det sig, då konfronterar jag.
Kram är inget snack om. Klart han får kramas! - Bara det inte går till överdrift och han börjar gosa med tjejen osv.
Kyss är enligt mig otrohet på en lätt nivå. Jag skulle inte gillat det - men jag hade förlåtit det om han svurit på att aldrig göra om det.
Strul - Här går nog min varningssignal. Går han att lita på? Upp till bevis!
Sex - Absolut otrohet! På högsta grad! Här hade jag kastat ut honom ur mitt liv på en gång. Tanken av att min pojkvän pippar med en annan brud. -  Dra åt helvete, idiot!
Förhållande - Ännu värre, då har dem ju inte haft sex bara en gång, utan flera. Under obestämd lång tid, utan att jag haft vetskapen om någonting. - Lång dag på jobbet, va? Kiss my ass!

Vart går gränsen för dig? Vad anser du att otrohet är?
Om du har varit i kontakt med otrohet, var inte rädd att dela med dig. Du får vara anonym!
Kommentarer
Postat av: felicia

jag vet nt :(

hur hittade du till min blogg ? :D<3

2010-05-16 @ 19:22:58
URL: http://feliciarydins.blogg.se/
Postat av: felicia

tack :)

2010-05-16 @ 19:31:57
URL: http://feliciarydins.blogg.se/
Postat av: celeste

jag tycker att en person som är otrogen är ett svin. vill man testa vara med någon annan än sin partner så ska man inte bara ligga med nån, den ska göra slut först!

jag själv skulle nog aldrig kunna vara otrogen, jag får så lätt skuldkänslor...!sv; det är galet bra!:D

2010-05-16 @ 20:26:16
URL: http://celestes.blogg.se/
Postat av: celeste

sv; exakt!

2010-05-16 @ 21:38:26
URL: http://celestes.blogg.se/
Postat av: Emmaa

sv: Haha, jag personligen tycker inte att jag är jätteduktig, jag kan sjunga helt okej men alla andra säger att jag är jätteduktig :)

2010-05-16 @ 22:22:51
URL: http://emmsuus.blogg.se/
Postat av: madde

puss tycker jag.

2010-05-17 @ 20:16:56
URL: http://maddejorgensenn.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja tkr man kan va otrogen på många olika sätt, dels fysiskt då som typ alla är , men man kan även vara otrogen på ett annat sätt enligt mig, t.ex om killen skriver till eller med andra tjejer på ett sätt han egentligen bara ska prata med mig på , ja anser oxo det som otrogenhet ? håller ngn med ?

2010-05-18 @ 11:58:19
URL: http://eeemmys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0